Monday, 18 June 2018

INVESTITOR

enrgo zgrada1000

ENERGOPROJEKT – Kompanija koja 2016. proslavlja jubilej – 65 godina postojanja, najuspešnija i najpoznatija inženjerska i građevinska kompanija u regionu, priznata i prepoznatljiva u celom svetu.

Tokom svojih 65 godina postojanja ENERGOPROJEKT je realizovao projekte iz različitih oblasti – energetike, visokogradnje, infrastructure, vodoprivrede i zaštite životne sredine, industrije, informacione tehnologije i osiguranja u više od 70 zemalja, na četiri kontinenta: u Evropi, Aziji, Africi, Južnoj Americi.

ENERGOPROJEKT - Jedina kompanija u regionu koja se nalazi na listi renomiranog američkog časopisa “Engineering News Report” među 220 međunarodnih projektaantskih i 225 međunarodnih izvođačkih kompanija.

ENERGOPROJEKT u Beogradu – prisutan na svakom koraku: železničke stanice Vukov spomenik i Prokop, Hala “Pionir”, Kombank arena, Blue Centar, YU Biznis centar, Blok 29, naselja u Višnjičkoj banji, na Bežanijskoj kosi, a danas i Beograd na vodi…  

www.energoprojekt.rs

  

Energoprojekt i real estate projekti

Više od 30 godina Energoprojekt je aktivan na polju razvoja nekretnina sa desetinama izgrađenih stambenih, poslovnih i komercijalnih objekata. Po principu „od ideje do izgradnje ključ u ruke" realizovano je oko 800.000 m2 na atraktivnim lokacijama u Beogradu i Crnoj Gori.

Stručnjaci Energoprojekta obezbeđuju da sve faze projekata - projektovanje, izgradnja, finansiranje i prodaja prostora, budu realizovane u skladu sa zahtevima krajnjih korisnika. U našem radu primenjujemo savremene međunarodne i domaće standarde, nove tehnologije i materijale, uz doslednu primenu kontrole kvaliteta u svim poslovnim procesima. Naši principi su savremenost, udobnost, kvalitet i energetska efikasnost.

Reputacija, poslovnost i decenijsko iskustvo u sektoru Real Estate-a govore u prilog pouzdanosti i kvalitetu projekata.

Blok26 400x286   Blok29 400x286   Savina 400x286   blok12 400x286

Blue Center, blok 26,

Novi Beograd, Srbija

 

Blok 29,

Novi Beograd, Srbija

 

Savina, Herceg Novi,

Crna Gora

 

YUBC, blok 12,

Novi Beograd, Srbija

 

 

 


 

PRODAJA

  Poslovna zgrada Energoprojekt  
  Bulevar Mihaila Pupina 12  
  11070 Novi Beograd  
  Srbija  
     
  +381 11 220 3444                   
   

                       

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.